ИСКУСТВО ДОВЕРБА РЕЗУЛТАТ

Контактирајте не

УСЛУГИ

УСЛУГИ

Основање на правни лица во Централниот регистар на РСМ, со изготвување на целокупната документација, регистрација на работно време во ЦРРСМ, регистрација на подружница на правно лице и сите останати услуги пред Централниот регистар на РСМ, со тоа што истите ги поднесуваме електронски пат , што ни овозможува да дадеме брза услуга на клиентите.

На нашите клиенти им овозможуваме и услуги во Агенцијата за катастар на недвижности на РСМ. Постапка за поднесување на барање за имотен лист преку електронски пат, постапка за вадење на историјат за извршени запишувања во катастарот на недвижности, со тоа што на нашите клиенти им заштедуваме време.

АДВОКАТСКА КАНЦЕЛАРИЈА ВО МАКЕДОНИЈА СО СЕДИШТЕ ВО СТРУМИЦА СО ИСКСУТВО ОД ПРЕКУ 20 ГОДНИ ВО РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ

За нас

За нас

На своите клиенти им нудиме комплетна правна помош во разни области на правото, во толкувањето и примената на законските прописи. Нашите правни услуги опфаќаат се, од техничка административна работа па се до сложени договори и судски постапки. Адвокатаската канцеларија АНДРЕЕВ ВАНЕ од Струмица постои повеќе од 20 успешни години нудејќи им комплетна правна помош како на граѓаните на РСМ така и на странски државјани.

За нашата успешна работа и нашето искуство, зборуваат големот број на клиенти и големиот број на успешни судски спорови.

АДВОКАТСКА КАНЦЕЛАРИЈА АНДРЕЕВ ВАНЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА ПРАВНИ СОВЕТИ И КОНСУЛТАЦИИ

Контакт

Контакт

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!

АДРЕСА

ул.Ленинова бр.14-1/35 , Струмица

КОНТАКТ

Телефон: +389 34 327 767

Телефон: +389 75 425 359 - Viber & WhatsApp

Е-маил: advokat_andreev@yahoo.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Пет 8:30 - 15:00

Саб-Нед Затворено